20 - 04 - 1437 هـ
30 - 01 - 2016 مـ
01:05 صبح
[ لمتابعة رابط المشاركـــــــــــــة الأصليّة للبيــــــــــــــان ]
https://nasser-alyamani.org/showthread.php?p=215526
ـــــــــــــــــــ
بسم الله الرحمن الرحيم، والصلاة والسلام على كافة الأنبياء والمرسلين من أوّلهم إلى خاتمهم محمد رسول الله صلى الله عليهم وآلهم وجميع المؤمنين، وأسلّم تسليماً، أمّا بعد..
عزیزان من، از نظرعقل و منطق به محض اینکه ببینند عدهای در حال پخش اعلامیه در خیابانها و مجامع عمومی هستند، حتماً از این حرکت ترسیده و پخشکنندگان را قبل از خواندن اعلامیهها دستگیر میکنند و بعد از آن تحقیقات امنیتیآغاز میشود چون این روش روتین امنیتی دولتهاست.
{ إِنَّ الَّذِينَ فَرَّقُوا دِينَهُمْ وَكَانُوا شِيَعًا لَّسْتَ مِنْهُمْ فِي شَيْءٍ ۚ إِنَّمَا أَمْرُهُمْ إِلَى اللَّهِ ثُمَّ يُنَبِّئُهُم بِمَا كَانُوا يَفْعَلُونَ ﴿١٥٩﴾} صدق الله العظيم [الأنعام].
{وَقُلِ الْحَقُّ مِن رَّبِّكُمْ ۖ فَمَن شَاءَ فَلْيُؤْمِن وَمَن شَاءَ فَلْيَكْفُرْ ۚ إِنَّا أَعْتَدْنَا لِلظَّالِمِينَ نَارًا أَحَاطَ بِهِمْ سُرَادِقُهَا ۚ وَإِن يَسْتَغِيثُوا يُغَاثُوا بِمَاءٍ كَالْمُهْلِ يَشْوِي الْوُجُوهَ ۚ بِئْسَ الشَّرَابُ وَسَاءَتْ مُرْتَفَقًا ﴿٢٩﴾} صدق الله العظيم [الكهف].
چون وظیفه ما ابلاغ است و حسابرسی با خداوند.. و به همین خاطر بهشت و جهنم را مقرر فرموده است . تصدیقِ فرمودهی خداوند تعالی:
{وَإِن مَّا نُرِيَنَّكَ بَعْضَ الَّذِي نَعِدُهُمْ أَوْ نَتَوَفَّيَنَّكَ فَإِنَّمَا عَلَيْكَ الْبَلَاغُ وَعَلَيْنَا الْحِسَابُ ﴿٤٠﴾} صدق الله العظيم [الرعد].
تصدیقِ فرمودهی خداوند تعالی:
{ لَا إِكْرَاهَ فِي الدِّينِ ۖ قَد تَّبَيَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَيِّ ۚ فَمَن يَكْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَيُؤْمِن بِاللَّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَكَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ ﴿٢٥٦﴾} صدق الله العظيم [البقرة].
در هر حال؛ ما از انصار نمیخواهیم خود را در موقعیتی قرار دهند که شک برانگیز باشد؛ آنها نیازی به این ندارند که اعلامیه پخش کنند بهخصوص در شرایط امنیتی موجود و در دورانی که احزاب در کشورهای مختلف اسلامی و عربی درگیر جنگ هستند و همینطور در کشورهایی که گرفتار گروههای تروریستی هستند. من همان فرمانی را به شما میدهم که خداوند به من داده است. انتشار دعوت من از راه اینترنت جهانی است و پروردگارم حکیمتر و داناتر است. شما میتوانید در تمام پایگاههای اسلامی و غیره و صفحات اجتماعی و فیسبوک و واتساپ تبلیغ کنید و اکثر مردم وارد فیسبوک و واتساپ و بهصورت عام اینترنت میشوند مگر عده کمی.
امر میکنیم این بیان در قسمت عمومی پایگاه گذاشته شود تا تمام حقجویان از آن باخبر شوند
أخوكم الإمام المهديّ ناصر محمد اليماني.